keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Villasukan kosto

puusohva semi-joulusena

Kävin eilen Ikeassa fiilistelemässä joulua ja hyvinhän sieltä sitä mukaankin lähti kynttilöiden ja kankaiden merkeissä.
Ompelinkin jo aamulla puusohvaan jouluisemman asun ikean puuvillasta jossa pipareita muistuttavia sydämiä. Pari tyynyä myös ja ihan kivaa fiilistähän se toi :)

Häpeällinen villasukka

Olin aloittamassa uutta neulostyötä ja tajusin että viime talvena aloittamastani pitkästä palmikkosukasta puuttuu vielä kokonaan terä! Lankaa minulla ei ollut, se oli loppunut ja siihen työntekokin varmasti tyssännyt mutta onneksi naapurin rouvalta tätä vielä löytyi ja pääsin häneltä saamallani langalla melkein loppuun asti. 
Sitten alkoi kiukuttaa, koska aina kaikki työt jäävät kesken ja aloitan jo uutta! Päätin ottaa lähimmän villalangan ja tehdä sukan loppuun sillä! Ehkäpä tämä häpeällinen ruskan värinen kärki hetken muistuttaa että työt kannattaisi saattaa loppuun ennenkuin uutta aloittaa!

Lämpöä ja paksuutta riittää!


Palmikot opein jo yläasteen käsityötunnilla, niitä harvoja mitä edes opein... ja niitä olenkin paljon käyttänyt vuosien varrella neuloksiin, mm koirien villapaitoihin. 
Näissä 4 silmukan palmikot sivuilla ja puolikkaat 6 silmukan palmikot keskellä vastakkain tehtynä.

2 kommenttia:

  1. VOi kun hienot, sekä sukat että sohva, mutta nuo sukat etenkin! Tahtoo. Punainen (?) kärkihän on vaan hieno :)

    VastaaPoista
  2. Mitämitä, mulla on mennyt ihan ohi toi semijoulusoffa! Hauskan näkönen! "aamulla ompelin..." voi juma... Kyllä on te-ho-kas! =)

    VastaaPoista

Parhautta on saada kommentteja!