torstai 15. marraskuuta 2012

ROYAL IIedit.
Tässäpä tämä istuintyynyineen päivineen.
Jännä  miten rungon värit muuttuu, mutta todellisuudessa se on lähempänä alla olevien kuvien sävyä.Istuityynyä vaille valmis!
Tässä tuoli joita pari kipaletta ostin pari kuukautta sitten Turun kirpparilta ja silloin jo oli ajatus 'räväyttää' hiukan :) 
Tämän kaveri löysi sellaisenaan uuden kodin mutta tämä kaveri sai aivan uuden kuninkaallisen ulkoasun.
Huomenna haen vielä istuintyynyä varten lisää nahkaa ja saatte pikimmiten valmiin kuvan tuolista!Napit, jotka ostin aikoja sitten kontista, sopivat nyt tähän työhön tosi hyvin.
Tuolin puuosat oli sen verran kuluneet etten laittanut tähän pohjamaalia ollenkaan vaan sprayjasin tuolin sellaisenaan ja hyvähän siitä tuli!


maalaamossaAlku hommia.
Kyllä oli pirullinen purkaa, siksi itse tosi toimiin pääseminen kesti koska purin tuolia pari viikkoa naula kerrallaan, rystyset verillä.
Uutta naulalistaa meni vaivaiset 9m :D

Nyt taitaa olla menossa mulla joku blingbling kausi (viittaan myös ostamaani pikkujoulu mekkoo...)
Vaikka tämäkään tuoli ei tiukasti istu meidän sisustukseen, on välillä pakko päästä revittelemään (muistellen rokkisohvaa) ja silloin tälläsiä sitten syntyy, ja niitä on hauska ihmetellä.
Paikkaa tällä ei ole, mutta toistaiseksi se saa katsella ympärilleen meillä kotona, mutta päätin että jos sen pitää antaa tilaa jollekkin 'sisustukseen istuvammalle' niin se saa luvan lähteä.1 kommentti:

  1. Aivan ihana, kuolaan täällä tätä tuolia ja mietin miten se niiiiin hienosti meille sopisi, voi ah!

    VastaaPoista

Parhautta on saada kommentteja!