torstai 28. helmikuuta 2013

Rokokoo sohvan hitaatkivuliaat vaiheet Aikaa onkin taas hurahtanut viime päivityksestä. Päivittämistäkään ei hirveesti ole ollut koska sohvan eteneminen on ollut melkoisen hidasta. Työvaiheena on ollut selän uudelleen muotoilu, eli vaahtomuovien ( Kiitos Heinille, jottei niitä tarvinnut ostaa :) ) liimaaminen selkään, (liimaakin sai metsästää ympäri Tamperetta) vanuttaminen, satulavöiden ja säkkikankaan laitto. Satulavyötä meni kyllä hirveä määrä :O

Selkähän oli alunperin jaattu kolmeen osaan, eli siinä oli kolme erillistä selkää ja suvuilla selänsivunojat jotka poistin kokonaan. Selkä tulee siis suoraksi jonka napitan.

Kankaan valinta on aina vaikeaa mutta tällä kertaa se oli erityisen haasteellista. Alkuu lähdin liikkeelle kirkkaiden (turkoosi, keltaiset) samettien kanssa mutta kun toin mallit kotiin totesin että mikäli sohvasta tulee meidän olohuoneen sohva, pitää kankaan kestää aikaa ja mun haluamia muutoksia, joita tulee aika usein ;) 
Lähdin katselemaan pellavia  mutta hinnat huiteli pilviä ja niiden kulutuksen kesto ei välttämättä ole riittävä.
Lauritzonilta Olisi löytynyt vaikka mitä mutta lopulta selän kankaaksi tulee ylläoleva ja se on Habitatin mallistosta. 


Luultavasti raita saa kaverikseen tämän


Eli vasta selän kangas on hankittu mutta kaavailin yllä olevaa raidallisen kaveriksi. Käsinojat ja istuimet tulisi siis tuolla.


 


Kaikenlaista ihanaa oli tarjolla! Pilkku oli myös vahva vaihtoehto. 
Ja  nyt ne tekstit on tulleet jo kankaisiinkin! En tiedä onko se ollenkaan hyvä juttu...
Alla oleva raita oli ensimmäinen vaikuttava kangas jonka olisin halunnut mutta se oli hintava, eikä sen kulutuksen kesto ollut kuitenkaan kovin suuri.
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parhautta on saada kommentteja!