sunnuntai 18. elokuuta 2013

OlohuoneestaTässä sohvasta vielä kuva omalla paikallaan. Aikaisemmasta postauksesta löytyy alkuperäisestä kuva, ja onhan se aika lailla muuttunut, jo pelkästään sillä ettei selkänojassa ole levikkeitä eikä sitä ole jaattu kolmeen samoin kuin istuimiakaan.
 

 Tyytyväinen olen sohvaan mutta sen oleskelu aika paalupaikalla olohuoneessa jäi silti kovin lyhyeksi. Nykyisin se on kellarin oleskelutilassa Chinese Rose tapetin kaverina, siitä ehkä enemmän jossain kohtaa kun tila saadaan valmiiksi.
No, uusi moduuli projekti houkuttukin aika extempore kun ystäväni, serkkuni Piia ilmoitti haluavansa välittömästi eroon isosta moduulisohvastaan ja ainahan sitä pitää haasteita vastaanottaa joten kävin lasten kanssa ajelulla ja haettiin sohva pois heiltä kuleksimasta.

Ongelma oli plyyssinen kangas johon tulee tahroja jo pelkästä vesipisarasta, ja voitte kuvitella miten käy kun perheessä on taapero ikäinen ja vielä hiukan nuorempi buldoggi.
Ennnen kuvaa en julkaise sillä sitä en halunnut ottaa ennen vaahtopesua, jolla isommat tahrat sainkin hyvin lähtemään.
Istuimiin ompelin valkoisesta puuvillasta huput, joihin aikanaan, kun saan tarpeeksi keräiltyä, tulee vanhoista pitseistä sommitelmia. Eli jos jollakulla on kaapissa vanhoja valkoisia pitsiliinoja tai tietää hyvän paikan josta niitä halvalla saisi, saa vinkata ;)


No kun kerran sohva vaihtui, tuntui vanha sohvapöytä väärän malliselta divaani sohvan kanssa ja se saikin hyvän kodin kaverilta.
Askartelin vanhasta ovesta, mustan harmaasta maalista ja kalustepyöristä uuden pöydän. 
Nyt se toimii tuossa hyvin. Tosin toisessa päässä olisi saanut olla lukolliset pyörät sillä pikkuvieraat meinaavat pitää sitä kävelytuolinaan ;D
4 kommenttia:

 1. Upeita kuvia ja mööpeleitä taas!
  Mä tilasin justiin 160 x 50 cm käsinvirkatun pitsikapan nettihuutokaupasta. Voidaan neuvotella ;)

  VastaaPoista
 2. ihanaa!
  sä oot oikein innostunut nyt vanhasta ja nettihuutiksesta, hyvä!
  tuun kuolaa sitten sitä pitsikappaa ;)

  VastaaPoista
 3. Moi,
  Lahjoitus soffa on saanut uuden kuosin ja on taas ryhdissään, Hienoa.
  T: Lahjoittaja

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa että löysit tänne!
  Kiitos vielä :)

  VastaaPoista

Parhautta on saada kommentteja!