sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Ruokailuhuoneeseen pioneja


Keskikerros meillä on jonkun aikaa ollut jo melkolailla valmiina, mutta ruokailuhuoneen värimaailma ja tapetit on piinanneet minua jo hetkisen aikaa. 
Huone laitettiin reipas 5 vuotta sitten ja Designers Guildin Marienlyst tapetti oli ehdoton suosikkini. Sitä on myös olkkarissa. Mutta, menin pari vuotta sitten halloween juhlissa teippaamaan seitit kiinni tapetteihin ja jokainen nyt arvaa miten siinä kävi.... 
Kellariremontin aikaan myös talo eli niin paljon että seinät "ratkeilivat" joten miestäni vaivasi ne jäljet.
Viikossa vaihtuikin pohjaväri ja tapetit.
Seinäruususta löysin taas miellyttävän tapetin, Eiffingerin mallistoa.Tapetti ja samoihin aikoihin laitetut jouluvalot toivat mukavan tunnelman huoneeseen. Päivällä taasen huone on todella valoisa ja näyttää jotenkin kesäiseltä.

Ennen kuvaa en valitettavasti taas tajunnut ottaa, mutta tälläinen tuoli tuli tehtyä samaan perheeseen jonne komisario Palmun tuolit sitten aikanaan palaavat.
Aikasempi verhoilu oli vaaleahko, ja kukallinen, vaikutelma oli hyvinkin kepeä, mutta paksu sametti antoi tuolille mielestäni särmää, ja se vaikuttaa nyt paljon jytkymmältä.
Kangas Lauritzon's, seinäruusu.1 kommentti:

  1. Voi että, on todella UPEA tapetti! ja vielä laitettu noin kauniisti,ikäänkuin kehyksiin. Ps.tuo tuolihan sopisikin hyvin tuohon huoneeseen;o)

    VastaaPoista

Parhautta on saada kommentteja!