torstai 6. maaliskuuta 2014

Käki Kukkuu
Kevät fiilistä.
Mieheni mummilta saama käkikello on ollut meillä jo kauan mutta aina minua on pikkasen häirinnyt sen ruskea-punainen-vihreä väritys. Kellolla on tietysti tunne arvoa kun sen muistaa sieltä mummin seinältä, ja kuinka sitä oli lapsena hieno katsella käen kurkatessa pihalle. 
Käki ei meillä kurki enää muutakuin pyydettäessä, edustaa siis vain muistoesineen virkaa.
Heitin jo miehelleni joskus aikaisemmin että kellohan olisi kiva maalata niin se sopisi tähän meidän tyyliin hiukan paremmin...mutta asia sai sen verran jäätävän vastaanoton joten jätin sen sikseen. 
Kevät sisustusinnon myötä otin taas uudelleen asian puheeksi ja vaikka vastaanotto oli negatiivinen, homma oli selvästi jo kypsynyt.


Maalasin vaivihkaa kellon mattamustalla spray maalilla, ja iltapäivällä totesin vain että kannattaa kurkata olkkariin. Asiasta ei ole sen koommin puhuttu halaistua sanaa, mutta uskon värin tuoman uuden elämän olleen sopiva hänellekkin.
Tässä kohtaa, sukulaiset, älkää olko pahoillanne, tämähän on pientä verrattuna siihen mummin mahonkiseen sängynpäätyyn joka nykyisin on valkoinen :DTulppaanit.
Ah niin ihanat tulppaanit. Nyt pitää vielä haalia joka viikko uudet tulppaanit sillä kohta niitä ei kaupasta taas saakaan, mutta onneksi oman pihan tulppaanien alut nököttävät jo nurmikossa pystyssä.
Wandan lempi paikka on sohvan selkänojalla josta on hyvä räksyttää jokainen talitintti ja puusta katkeava oksa. Tuleepahan sitten ikkunan lasitkin sopivasti syljettyä.
Kannu on muuten huutokauppa löytö. Arabian kannuista saa yleensä maksaa maltaita mutta tätä yksilöä ei ilmeisesti kukaan halunnut vaikka se on virheetön, joten huusin sen kahdella kympillä meille kukkamaljakoksi.


mmmm Njam Njam.
Mulla on tässä sun ihanalla valkoisella pörrö filtillä hiukan henkitorven kappaletta mutustettavana.
Mikä siinä onkin, että kaikkein kivoin luiden järsintä paikka on aina matolla, varsinkin pörröisellä ja pehmeällä, tai sohvalla. 


Minulla on tyyny addikti. 
Tunnustan.
Nämäkin oli muistaakseni Kodin ykkösen alelaarin löytöjä mutta niin kivoja ettei niitä vaan voinut sinnekkään jättää.
Tyynyillä ja matoilla on niin helppo saada sisustukseen täysin uuttta ilmettä.


Paperipussi laatikko.
Kierrätetystä muovista valmistettuja paperipussiboxeja myydään Pispalan omassa sisustuskaupassa Severiinassa. Tämä koko 18e.
Näitä oli montaa eri väriä mutta pioni tapetin myötä päädyin pinkkiin versioon ja se saa toimittaa lehtitelineen virkaa. Tosin nyt siihen on myös sulloutunut keskeneräinen matto.


Pose.
Oli pakko sillä olen nyt kevään korvalla innostunut väreistä vaatteissakin. 
(kurkkaan mitä päälläni on nyt ja totean että pelkkää mustaa...)
Anyway, paita on Stockmannilta vilan alelöytö ja se on oikeasti ehkä inasen lilampi.
Huivi Masailta, Olgan puodista Lielahdesta. 
Olgan puodista löytyy muuten kaikkea kivaa ja Olga itse on ihan huippu. 
Kannattaa poiketa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parhautta on saada kommentteja!