perjantai 14. maaliskuuta 2014

Lintu ja Pihlaja


 Valmis Emma vanhus.
Serkulleni Piialle verhoilema tuoli on nyt tässä postauksessa valmiina. Aiemmasta emma postauksesta näet työvaiheta. 
Lintu ja puu kankaan Piia tilasi suoraan englannista. Ensin ajattelin että ou nou sitä oksien kohdistamista mutta kun sitä mälläilin kohdilleen, se itseasiassa  näytti paremmalta kun puut ei osukkaan täysin kohalleen. Joissakin kohdissa kuten käsinojissa taasen yritin sitä kohdistaa.Tuolista tuli nyt tosi ilmeikäs. Jopa verhoilukurssilaisten vanhempi kalusto oli sitä mieltä että kangas on varsin hauska ja iloinen.Sainkin huomata että tämä oli ensimmäinen työni jossa kaikki muodot on pyöreitä. Pahvien ja kankaiden pingotuksessa saikin olla tarkempi, esim pahveja ei voinut vain lätkiä selkään sillä selkä on sisäänpäin kupera. Työpaikallani, Galerie Wikstedtissä on nyt nähtävillä Villen uusin teos, Symbols.
Koko tila on nyt hetkeksi omistettu sille, ja hetkelle, kun ehdit kiireiltäsi istahtamaan Eamesin keinutuoleihin nauttimaan Johan & Nyströmin luomu kahvista, tai lasillisesta viiniä.
Kannattaa siis poiketa!
Tänään olikin hauska päivä kun sain vieraaksi kaksi pientä, alle vuoden ikäistä ja galleria muuttui hetkessä lastentarhaksi :D Hämeenpuiston valoissa ihmiset autoistaan vilkuttelivat kahdelle pienelle pojalle ikkunassa <3
Tärkeintä oli että minä sain nauttia poikien seurasta kun niiden äidit palaveerasivat työasioista!Ihanaa viikonloppua kaikille! 
Seuraava postaus tuleekin sitten Leviltä, kun lähdetään perheen voimin laskettelemaan!

Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parhautta on saada kommentteja!