sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

huutokauppa Pyhärannassa

Lauantai päivän retki jälleen Rauman maisemiin, Pyhärantaan. 
Paikalliseksi romuritaksi selvästi pyrkivä ystäväni Miika latasi facebookkiin ison määrän kuvia huutokaupattavista kohteista joten kiinnostuin lähtemään noinkin kauas Tampereesta. 
Sade meinasi latistaa tunnelmaa mutta loppupäivästä aurinkokin jo hiukan pilkisteli. Onneksi vanhassa navetta rakennuksessa oli kamina, jossa oli hyvä käydä välillä lämmittelemässä, ja buffetissa ihanat leivonnaiset ja kuumat makkarat!

Väkeä oli saapunut mukavasti paikalle sateesta huolimatta. 
Jatkossa muuten kyseinen huutokaupan pitäjä aikoo pitää myös lisää perus huutokauppoja, mutta myös nettihuutiksia. Laitan tänne linkkiä jahka sivustot on kunnossa.

Tykkään tosi paljon käydä huutokaupoissa, varsinkin sellaisissa joissa on "romua", niistä tekee aina parhaat löydöt. Huutamiseen jää kyllä koukkuun samalla tavalla kuin shoppailuun; pakko korottaa vielä, pikkusen tästä vielä, ja hups, olen ostanut tavaran kohtuuttomalla hinnalla pelkästä huutamisen ilosta :D
 Onneksi näin käy harvoin :D


Miika rantautti maalle myös puhelinhuutopalvelun. 
Homma on varsin hyvä jos et itse pääse paikalle ja kaupattavana on must have- tavara. 
Ennakkotarjouksia oli Miikan laittamien kuvien perusteella tullut myös paljon, joten systeemi on hyvä, ja isommat huutokaupat varsinkin kaupungeissa ovat toteuttaneet tätä mallia jo kauan. 

Huutokauppojen kingi on mielestäni Bukowskis.
Tästä kurkkaamaan sinne: 
https://www.bukowskismarket.com/fi
Suhteellisen edulliset rahdit Helsinkiin, ja tuolta löytää sellaista tavaraa mikä ei muuten Suomessa paljon pyöri.


Ihanat matkakaverini! 
Kiitos naisille seurasta, vaikka lähdittekin "mitään ei osteta"-asenteella, saitte tekin tehtyä hienoja löytöjä!
Ja Hiace oli luonnollisesti täysi.


Hyvä löytö.
Tarkoituksena ei ollut tälläistä hankkia mutta kummasti se mua nakutti ja sainkin sen todella halvalla.
Hommaa siinä on paljon, pinta on totaalisen kärsinyt, jaloista ja sivuista puuttuu paloja sieltä sun täälltä, mutta silti siitä tein Hertalle piirongin ja pulpetti sai väistyä tieltä.


Kannesta poistettu vanhat maalit kuumailmapuhallinta ja lastaa käyttäen.


Sisältä tää on tosi söpö, pieniä laatikoita täys, mutta niinkuin näkyy, tekemistä riittää.


Tässä valmis piironki. Hertan huoneessa piti hiukan vaihtaa järjestystä jotta sen sai sinne sopimaan, mutta nyt istuu ihan kivasti, eikö?!


Sisältä maalasin piirongin samalla mintunvihreällä kuin aiemmin maalaamani Hertan huoneen hyllyköt ja pinnatuoli.


Sänky käännettynä toiselle seinälle. Turun kirpparilta aikoinaan löytämäni sängyn alkuperäinen pinta ja väri tökkii aika ajoin mutta silti en sitä raaski maalata, ainakaan vielä.


Lokeroihin Hertta saa pienet aarteensa.

Mua on jo pari  kesää nakuttanut moottoripyörän hankkiminen, ja nyt kun lapset ei ole enää taaperoita, päätin sen toteuttaa. 
Kävin Ystäväni Piian pyörällä Pirkkahallilla reenaamassa ajoa, siitä kun pyöräni myin, on jo melkein 10 vuotta. Melkein kuin polkupyörällä ajo; eihän sitä unohda, mutta silti todella tärkeetä käydä harjoittelemassa käännökset, mutkat ja jarrutukset tuollaisen vuosimäärän jälkeen.
Kuume sen kuin nousi, ja toivonkin kurvaavani ihan näinä päivinä pihaan omalla pyörälläni...
Kiitos Piialle lainasta!


750 Dragstar. Mutta aikoopa se Piiakin nyt isompaa...


Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! 
Terhi

p.s kommentoinnit ois tosi kivoja, joten mun pitää ehkä herätellä lukijoita jonkinlaisen arvonnan muodossa lähiaikoina ;)

2 kommenttia:

 1. Hei! Tuolissa olet käyttänyt juuri sellaista mintunvihreää kuin itse olen suunnitellut käyttäväni omiin pinnatuoleihini. Mistä maalista on kyse? Onko valmis vai kartasta sävytetty?
  Mukavaa kevättä!

  VastaaPoista
 2. Heippa

  Käytän yleensä aina Tikkurilan Helmi kalustemaalia joko puolihimmeänä tai kiiltävänä. Maali on siis sävytetty puolihimmeä helmi. Juuri vein purkin mökille joten sävyä en nyt tähän hätään valitettavasti muista!
  Mintunvihreä on kyllä ihanan reipas ja väristä tulee mummola muistot mieleen :)

  VastaaPoista

Parhautta on saada kommentteja!