tiistai 22. heinäkuuta 2014

Talonpoikainen Jack Sparrow

Vanhoissa postauksissa ootte varmaan nähnytkin Oliverin edellisen sängyn joka oli siis valkoisten vaihtolavojen päälle tehty.
Sattumalta ostin kaksi vedettävää sänkyä jotka eivät huuutokaupassa menneetkään kaupaksi.
Makasiinikirpparin Villeltä Raumalta sain vielä kotiin kuljetuksenkin niin pakkohan ne oli ostaa.

Toisesta joka oli tätä kapeampi, sai Vilja neiti valkoisen sängyn, tästä hiukan leveämmästä, entisajan parisängystä (1m levynen) tuli Oliverille merirosvosänky.

Pesin sen ensin painepesurilla, annoin kuivaa hyvin, maalasin tartuntapohjamaalilla  ja lopuksi kiiltävää Helmi- kalustemaalia pintaan 3 kerrosta.
Sängyssä on 80cm joustinpatja joten seinänpuoleisella reunalla on paikka kirjoille.Musta on kuulemma uusi lempiväri.


Hertta juhli 4 vuotis syntymäpäiviään isovanhempien, kummien ja tätien kanssa ja sitten kun arki taas alkaa eli päikky, kutsutaan kavereita päikystä synttäreille.

Tarjolla oli iki-ihanaa suklaakakkua Annan ohjeella ja juustokakkua mansikoilla. 


Syntymäpäiväsankari Utössä.


Terveisiä siis Utöstä.
Stenskärin ja Jurmon kautta tultiin Utösen ja täältä matka jatkuu vielä parin päivän verran.
Sää on mitä loistavin lillumiselle, mutta tuulta ei ole ollenkaan mikä tarkoittaa sitä että purjeveneellä ajellaan vain moottorilla.

Utön kylänraittia ja Utön majakka.Uhkaavia pilviä on näkynyt parina päivänä mutta kohdalle ei myräkkä oo silti osunut, ja harvemmin se saaristossa osuukaan.


Utön satama ja luotsikutteri asemissa.Harmi ettei reissuun tullut mukaan kuvia launtain sisustuskirppiksellä myytävistä tavaroista ja huonekaluista. Laitan niitä heti kotiinpäästyäni ja muistuttelen vielä Oriveden asemalla ensi lauantaina olevasta sisustuskirppiksestä jonka järjestää Villa Blanco :

https://www.facebook.com/events/693917554021684/

saaristoterkuin, Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parhautta on saada kommentteja!