sunnuntai 3. elokuuta 2014

Viimeiset hetket

Lomat on nyt ohi mutta kyllä näistä kauniista päivistä pitää nauttia edelleen samalla mitalla.
Aamut erityisesti on ihania, kun saa rauhassa käydä aamu-uinnilla, juoda kupin teetä ja nauttia aamupirtelöstä. 

Aamupirtelö jota meillä kaikki juo:
Kookosmaitoa
Turkkilaista jogurttia
luomu kaurahiutaleita
seesamin siemeniä
mansikoita
puolukoita
joskus banaani tai pähkinöitä

On tuhti ja pärjää lounasaikaan asti.

Aamu vanilja-toffee teeni oon nyt nauttinut Oriveden kirpparilta ostetuista kupeista. Ne on nyt mun suosikkeja, kuppeja tuli 5 ja lautasia 8. Ihanaa ohutta ruotsalaista posliinia.


Viimeisten lomapäivien tunnelmia.
Hertta on kova laulamaan ja merellä laulatus raikasi veneen perästä.


Riippukeinu veneen keulassa olikin tosi kiva juttu. Jouduttiin jakamaan siihen ihan vuoroja. Tosin purjeilla mentäessä se täytyy ottaa pois mutta satamassa siinä on mukava kiikuskella.
Saaristossa seilatessa on kyllä oma hauskuutensa siinä että on ihan sama mikä viikonpäivä on, kaikki päivät tuntuu lauantailta. On varmaan tarpeeksi kaukana kotoa niin ei paljon murheet paina. Mainittakoon kuitenkin että viimeiset lomapäivät oli hetkittäin yhtä helvettiä lasten tappelujen ja nahistamisen ja ainaisen vääntämisen takia, että ei se aina niin luxusta todellakaan oo. Taidettiin siellä tänä kesänä yks avioerokin tehdä :D


Näihin tunnelmiin oli aika helppo lopettaa loma sillä tultiin täyttä höökiä kotisatamaan kun takaa kiri meitä kiinni koko ajan valtava tumma pilvi vyöry.
Kaukaa ukkonen kolisi kumeasti, aika spooki fiilis oli, ja juuri ennen rantautumista alkoi satamaan kaatamalla ja kastuttiin litimäräksi. Siinä salamavilskeessä sitten tyhjennettiin venettä.


Eli paluu arkeen, Terhi

2 kommenttia:

  1. Sitä justiinsa, hyvin sanottu!
    Joskus nämä mun blogikuvat saattaa henkiä turhan ruusuisia kuvitelmia, joten ajattelin välillä kirjoittaa tosi elämästä :D

    nim.merk. äiti joka odottaa päikyn ja koulun alkua ihan innoissaan!

    VastaaPoista

Parhautta on saada kommentteja!