tiistai 30. syyskuuta 2014

Sweet and warm


Heitsurellaa! 
Täällä ollaan vaikka hiljaisempi kausi onkin ollut. Verhoilujakin on valmiina joten seuraavassa postissa niitä!
Tässä hiukan vielä kuvasatoa Ninnin tupareista, (kiitos!)  ja ihanan makosista tarjottavista, sekä pientä syksy fiilistelyä kotiin, tosin näiden kuvien jälkeen on olkkarin verhot ainakin päädytty taas ottamaan pois ettei sisään pyrkivää valoa rajoittaisi mikään :D
Viimeinen reissu tehtiin merelläkin ja varusteita sai olla jo ihan kunnolla päällä jotta tarkeni. 
Niin se kesä on pyörähtänyt syksyksi ja koulu tohinat on tosissaan päällä - olen joutunut toteamaan että ei ole helppoa opiskella ja sovitttaa koti ja harrastushommat yksiin. Ensimmäinen periodi sairaanhoitajan opintoja ja pari tenttiä on kohta takana, pari vielä edessä, mutta jos tästä alun myllerryksestä selvitään, on loppuvuosi huomattomasti helpompaa. Huoh. 

Ihanaa selailla kanssa bloggaajien päivityksiä syksyn kodeista ja villavaatteista, villasukat on jo kaivettu, antaa syksyn siis tulla!


Huomaa jouluvalot!! No ei ne mittään jouluvaloja oo :D Ne on syksyvalot :D


Lempipaikka kun kouluhommat ahistaa, no, on niitä jouduttu peiton altakin käsin tekemään! Ihanan viltin löysin kokemäen kirpparilta 4e, ja isot tilda- henkiset tyynyt sain Ninniltä. Tykkään kyllä melko usein vaihdella tyynyjä sänkyyn sekä sohville, niillä saa niin kivasti fiilistä :)


Taljatukusta tilasin pitkiä mustia lampaantaljoja mutta niiden karvat olikin ihan oikeesti tosi pitkiä! Mutta ihania ne silti on. Ja lämpösiä.Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parhautta on saada kommentteja!