tiistai 6. tammikuuta 2015

Helmiä

Aurinko puski taas niin kivasti sisään että oli pakko ottaa vähän kuvia. 
Pientä tavaroiden uudelleen sijoittelua on taas ollut ilmassa, kun mitään isompaa projektia kotona ei viitsi nyt aloittaa. 

Tulppaanit on ihania, jotenkin niin vehreitä, eloisia, ja ihanan värisiä. Tein uudenvuodenlupauksen, että niin kauan kuin on tulppaani aika, mulla on tulppaaneja maljakossa. Eli odotettavissa enemmänkin tulppaanikuvia. 
Kukkakauppa Opuntiasta ostetut mehikasvit oon nyt saanut sentään pysymään hengissä. Aikasemmin mulla oli Plantagenin kasveja, ja ne vaan märänty vaikka mitä tein. Nää taas on oikeen paksulehtisiä ja elinvoimasia. Taustalta kurkkaa PiP Studion bambi vuosikalenterista.Kohta se on luovuttava tästäkin tähdestä.
Oiva Toikan kastehelmi sarjaani on viimeaikoina äitini täydentänyt kulholla, jälkiruokamaljoilla ja kakkutarjottimella, mutta päätin ite alkaa vielä keräämään erivärisiä tuikkulyhtyjä. Astiat on siis kirkkaana. 
Tässä sekalainen sarja kastehelmeä, aaltoa ja marimekon kivi- tuikkulyhtyjä.
Jonkin aikaa himoinnut jo myös aarikan kynttilän jalkoja, eikä Iittalan nappula kynttilänjalatkaan oo hullumpia, joten niitäkin ehkä jossain kohtaa. Sara Hildenistä oon joskus ostanut näyttelyjulisteita ja nyt päätin kehystää niitä seinälle. Olkoon siinä nyt toistaiseksi ainakin. 


Kellarin rappukäytävään nappasin vielä muutaman lisää. Oli niin osuvia jotenkin. Ja tietenkin prätkävaate- juliste on mun lemppari, se muistuttaa kesästä.


Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parhautta on saada kommentteja!