torstai 29. tammikuuta 2015

Queen Of The Day

No, it's not me. Not this time.

Vaan se on syvän purppuranpunaiset tulppaanit maljakossa, joka muuten oli löytö sokoksen pohjakerroksen lopettajaisista. -70% joten hintaa ei jäänyt enää kuin kympin päälle. Samaisesta paikasta sain Hertalle talvitakin 12 eurolla! Hyvien löytöjen päivä siis. Olin muutenkin ylpeä meidän kahdeksan vuotiaasta, sillä ollaan pari viikkoa pidetty molemmille tarralla palkitsemissysteemiä jääkaapin ovessa, ja sovittiin että 7 tarraa, niin saa 2e tai pienen lelun. Lelu kauppaan sitten lähdettiin mutta Oliver löysikin Burtonin pipon alelaarista ja halusi vaihtaa lelu ostoksensa siihen. Olin aika yllättynyt mutta hyvilläni siitä että ehkäpä meidänkin pojasta tulee edes hiukan tyylitietoinen jossain vaiheessa. Tai sitten se oli se Burton, kova juttu laskettelu hommissa. Tiedä noista mutta kiva kuitenkin että krääsän sijaan halus käyttövaatetta!

Ja voin muuten suositella tuota tarralla palkitsemista, varsinkin kun tarrat on jo niin hienoja keijuja ja merirosvoja että se on kun joulukalenterin luukun avaisi joka ilta.

Oon nyt miettinyt että jossain vaiheessa ois kiva saada kunnon kamera. Kaikki blogikuvathan on otettu puhelimella, joo o, kyllä. Toivottavasti se hiukan selittää blogin kuvien paskaa laatua :D
Varsinkin värikkäitä juttuja on kiva kuvata ja ärsyttää että vastavaloon ja läheltä kuvista tulee ihan rakeisia. No, eihän se mikään ihme olekkaan. Mulla ei ole mitään hajua kuvaamisesta, tai no ehkä haju, se mitä entinen työnantajani, valokuvaaja itsekkin mulle siitä kerran kertoi. Lähinnä valotus ajasta ja pääsin kokeilemaan hänen kameraansa ja olihan se ihan superia ottaa kuvia kunnon kameralla.
Kameratkin on niin kehittyneitä kaikinpuolin, enhän mä ees tietäis minkälainen mun kannattas hankkia, onneks on noita ammattilaistuttujakin. Mä tietty valkkaisin sen ulkonäön perusteella ja silloin se ois tää, canonin peruskameran näkönen kaveri, ruskeella nahkalaukulla. Se vaan on niin hieno, hiukan sellasta Indiana Jones meininkiä :D

Jos sulla on vinkkejä kameraan tai kuvaamiseen, otan ilolla niitä vastaan!


Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parhautta on saada kommentteja!