lauantai 17. tammikuuta 2015

Taidesisustamisen käsikirja

Janne Laineen - Silence näyttelyn avajaisissa käväisin Tampereen taidemuseolla ja mukaan tarttui Koti + Taide kirja jossa Janne on yhtenä tekijänä. Himoitsin kirjaa jo joulunaikaan itselleni mutta nyt se oli viimeistään pakko ostaa, kun se taidemuseon shopissa oli hyvää hintaan.

Vaikka taidetta meillä on vaan Hannalta, on sitä kirjassa mielenkiintoisesti yhdistelty erilaisiin sisustuksiin ja siks halusin ostaa kirjan. Ehkäpä joskus, erilaisessa kodissa olis muutama haaveilemani teos, mutta tälläseen vanhaan kukkatapettiseen taloon tauluja on haasteellinen sijoittaa.

Kannattaa muuten käydä kurkkaamassa, tai ei sitä niin vaan kurkata, sillä teoksia on niin paljon, mutta ajan kanssa kannattaa kiertää Laineen näyttely Tampereen taidemuseossa, on mielenkiintoinen, ja teokset Islannista sai jotenkin ihokarvat väreilemään.
Avajaiset olivat omaa luokkaansa tampereella, kävijöitä oli parin tunnin aikana 500!! Kyllä siellä aika sillit suolassa oltiin mutta oli hienoa olla mukana!
Taidetta oli kyllä keli järven jäälläkin! 
Näissäkin maisemissa sielu lepää!


Meidän kadun väki, itseni mukaan lukien oli päässyt aamulehden sääosastollekkin.
Naapurin rouva oli sitä  mieltä että pelaan omaan maaliini mutta mähän vaan koitan puolustaa :D

Hertta halus pitää leffaillan naapuruston tytöille ja kaivoi kirjahyllystään Angry Birds kakkukirjan ja esitteli toinen toistaan hienompia kakkuja joita haluaisi leffailtaansa. Olin melko kauhuissani mutta onneks sieltä löytyi myös Lettukakku joka oli helppo toteuttaa parin tunnin varoajalla!
Lettua, kermaa, mansikoita ja hunajaa, oli kyllä herkullista.Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parhautta on saada kommentteja!