tiistai 6. tammikuuta 2015

Välipäiviä

 Hyvää alkanutta vuotta! 

Vuosi vaihtui rauhallisesti ja Tampereella vaihtelevassa säässä. Välillä on lunta, välillä ei. Välillä pakkanen paukkuu ja lämmöt saa talossa huippuunsa, ja kun taas lauhtuu, ollaan ihan saunassa. 
Nämä kuvat siltä hetkeltä ennen joulua, kun lunta ei taas ollut. 
Jouluvaloja oli tänä vuonna maltillisesti, sillä isän rakentama pikkuinen valotalo valaisi jo pelkästään niin isosti. Vanhoista ikkunanpokista koottu talo sai pienen harjakaton päälleen ja jouluvalot ikkunoihin. Luulenpa että se saa valaista pihaa vielä pitemmälle talveen. Sitten voisikin kevään tulle keksiä sille toisenlaista käyttöä vaikka kasvihuoneen merkeissä...Gallerialla (www.wikstedt.fi) kuunneltiin naapurikauppiaiden voimin tänäkin vuonna joululauluja, maisteltiin pipareita, kukkatorttuja ja glögiä. Kerrassaan mukava päivä vaikka vettä satoikin.
Joulupuu ei kärsinyt tänäkään vuonna pula-ajasta kun lapset pääsi vauhtiin koristeiden kanssa. 


Kummitädiltä saamani veikkauksen joulukuori piti sisällään oikein iloisen yllätyksen sillä luontoarvasta kurkkasi Maisa. 
Maisa on Simon tyttö.


Joulupyhinä iski innostus järkkäillä kellarin aulatilaa jonkinlaiseen kuosiin vaikka listoja ja kodinhuoneen kaappeja vielä puuttuukin.Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parhautta on saada kommentteja!