keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Villasukkia auringon laskussa

Aurinko! 
Aurinko antaa kyllä niin mielettömästi energiaa. Ruokailuhuoneen ikkunasta auringonlaskun näkee aika kivasti järveltä päin, valo tulvii sisään. Se olikin yks iso asia mihin tässä talossa ihastuin. Vanhat ikkunat, ja valon määrä.
Jäällä koko kadun väki luistelee ja pelaa jäkistä. Nytkin.Seuraavassa villabloggaus! 
Oikeesti.

Ilman villasukkia olis kyllä aika vaikee elää. Varsinkin kun asuu 20-luvulla rakennetussa talossa, ja vaikka nykyisin on lattialämpöö, jostain vetää aina. Mutta kun ne on niin ihaniakin. Itse en ole tehnyt näistä mitään, koska mulla on parikin tätiä jotka on erityisen taitavia puikkojen kanssa. 

Terveiset Poriin Anjalle, ja kiitos jälleen sukista ja tumpuista! 

Palmikkoneulokset ja raidat on erityisen kivoja, samoin kuin pitsimäisyys sukissa. Ampparisukkia toivoin muistaakseni viime talvena ja kohta ne onkin pohjasta puhkikulutettu. Ne on aika kivat Lahtisen huopikkaiden kanssa.
Uusimmat Anjalta tulleet on nämä pikkasen fiinimmät ja pitsimäisemmät polvisukat. Näitä en raaski käyttää kun sisällä, ja lähinnä saunan jälkeen paljaaseen jalkaan. Näin tälläisiä lapasia myynnissä ja kun seuraavan kerran menin niitä hakemaan oli kaikki jo myyty. Niinpä rohkenin kysyä Anjalta, onnistuisiko risti ja karkki lapaset. No, seuraavalla viikolla mulla jo olikin sellaiset ja raidalliset karkkilapaset on jo hiukan nukassakin kun ne on aina kädessä!Loppuun vielä väreihin sopiva Simo, joka on aitiopaikallaan iltapäivä huililla. 


Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parhautta on saada kommentteja!