perjantai 6. helmikuuta 2015

50-luvun kaappi sai ylleen balleriina maalin

Kierrätyskeskuksessa käveli vastaan 50-luvun kaappi ja pakkohan se oli siitä kyytiin ottaa vaikken nyt ihan niin paljon innostu näistä "fiftareista" ja "retroista" kuin mitä sisustuslehdet tällä hetkellä niitä hehkuttaa.
Kevät taitaa kutkutella jo täälläkin sillä päähän pistona valitsin sille maalin sävyltään; Ballerina.
Kuvissa väri ei ehkä niinkään näy mutta se on hyvin vaalea, mutta siinä näkyy kuitenkin neljännen maalikerroksen jälkeen hento vaaleanpunaisuus.

Ehdottomia vanhan liinavaatekaapin plussia on se että se vetää sisälleen yllättävän paljon roinaa, ja sitähän riittää.Isäntä ystävällisesti hivasi kaapista lakkapinnan rikki jotta pääsin suoraan vetämään maaleja päälle. Alle laitoin jälleen Otex-tartuntapohjamaalin ja päälle puolihimmeätä Helmi-kalustemaalia neljään kertaan. Nupit ostin Indiskasta. Vielä pitää löytää helat peittämään lukkojen reikiä.Narssissi aika ei taida ihan vielä olla mutta otin nyt pitkän tulppaani kauden jälkeen sellaisenkin pöydälle. Ei sillä etteikö tulppaaneita ostettaisi taas tänään, perjantaina kunniaksi!


Tässä kaappi ennen tuunausta. Oliha se kaunis näinkin, ovien saranapuoli on kivasti pyöristetty (joka mielestäni on se ero 60-luvun kaappeihin) ja niissä kulkee vaaleammat raidat. 
Joku ois varmasti saanut tästä nätin kaapin sisustukseensa ihan näinkin. Mutta ei meille. Juu ei. Ainakin vielä, 20-luvun talo on pahasti ristiriidassa mun päässä näiden fiftareiden ja funkkisten kanssa.


Ihanaa viikonloppua kaikille!
Me päästään huomenna taas Hertan kanssa ratsastamaan ja moikkaamaan kisuja ja kaneja Lempäälään, siellä sielu lepää!

Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parhautta on saada kommentteja!