tiistai 24. maaliskuuta 2015

Arska se vaan paistaa ja hommat etenee!


Ihanaa aurinkoa! 
Sitä on nyt riittänyt ja tuli tuossa pyörähdettyä Tahkollakin ja säät suosi koko viikonlopun ajan! Rinteet oli kuitenkin vielä ihan kivassa kunnossa joten hyvät oli laskukelitkin. Meidän mökin terde oli suoraan aurinkoon ja järvelle, ihan oltiin jo kesäfiiliksissä.
Porukkaa riitti ja kaikilla oli hyvä, iloinen meininki. 

Kiitos matkanjohtajalle ja kanssa matkustaneille!Ehdittiin tuossa vielä juhlimaan kummitädin synttäreitäkin ja päästiin jo pulahtamaan uimaan katettuun altaaseen jossa vesi oli jo 31 asteista! Linnun maitoa siis. 
Kiitos kaikille ihanille, oli huippua <3

Meillä on myös ollut täällä potilas joka on vaatinut tarkkaa huolenpitoa ihan koko ajan, siksi Wanda onkin kulkenut mun matkassa viimeisen viikon. Simo tuikkas sitä silmään hampaallaan, vähän niinkuin puoli vahingossa mutta tarkotuksella, ja se tulehtui niin pahasti että siinä olisi voinut silmä puhjeta. Onneksi se on jo hiukan parempi ja pari päivää ollaan pystytty olemaan jo ilman kipulääkettä.
Simo vartioi kaveriaan kyllä koko ajan, taitaapa tuo tietää mitä teki.
Simpan mökkikin eteni taas mukavasti parin päivän piipahduksen aikana. 
Koolattiin pari seinää ja maalia ehdin sutimaan hiukan joka paikkaan. Pari kattoa, lautaseiniä ja kaikki hirret jotka tulee maaliin, on nyt värissä, vaaleassa sellaisessa. Vaativat kyllä vielä ainakin seuraavan kerroksen, ei valkosuuden takia, vaan siksi että jotain paskaa vanhoista seinistä vaan puskee läpi. Harmittaa itseasiassa että niistä tulee sitten kyllä aika valkoiset mutta aion kuitenkin laimentaa maalia reilusti.


Katto maalissa ja villoitus käynnissä.


Ison kamarin ulkoseinät koolattiin ja niihin tulee joku kiva tapetti. Päässä pyörii jos jonkin näköisiä ideoita, mutta yritän hillitä itseni sillä ajattelin että on sitten enemmän mahdollisuuksia sisustaa mööbeleillä ja tekstiileillä.


Aurinko tulvii mukavasti mökistäkin sisään. En malta odottaa että ilmat lämpenee ja mökkiin pääsee roudaamaan sisusteita.


Köökin ja pikkukamarin erottava seinä saatiin tosiaan purettua mutta tämä hirsi pysyy paikallaan, eikä sille kuulemma muuta voi. Pitää siis keksiä sille jotakin mukavaa käyttöä kun se tuohon kerran jää. Onneksi vanhasta oviaukosta saa yläpään pois.


Tenttejä pukkaa ja muutenkin taidan elää niitä kuuluisia ruuhkavuosia. Kauheesti ois kiva tehdä kaikenlaista mutta kun nukkuakin pitäisi, niin ei aika meinaa millään riittää kaikkeen. 
Onneksi kesä ja kärpäset on tulossa. 

Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parhautta on saada kommentteja!