perjantai 27. maaliskuuta 2015

Panthera-tigris alias tiikeritalo

Käytiin Vantaan asuntomessuille nousevaa tiikeritaloa katsomassa pari viikkoa sitten. Messualueella oli jo täys hulina päällä. Tänäkin vuonna asuntomessut kyllä tulee hätkähdyttämään, sen verran erikoisia taloja siellä näkyi. 
Tiikeri talo on erityisesti mun sydäntä lähellä sillä sitä rakentaa hyvä ystäväni ja serkkuni miehensä kanssa. Tiikerissä on ihanasti pyöreyttä ja se on just kompaktin kokoinen. Saattasinpa minäkin haluta rakentaa joskus jotain tämän näköistä jos sille tielle lähtisin. Ainakin Eps-harkoista, tietenkin ;)
Talo on täyttä perheyritystä kotiseudultani alusta loppuun. Kotipaikkakunnallani valmistetaan nuo Eps-harkot ja niistä rakentava ja suunnitteleva perheyritys on myös sieltä. 

http://www.tigris.fi/panthera-tigrisTalon tontti on yks parhaimmista messujen tonteista. Siitä on loistavat näkymät joka suuntaan ja se on ekana siitä suunnasta katsottuna mistä asutusalueelle tullaan. Messujen kierto suunta taitaa kuitenkin olla niin että talo jää viimeiseksi, no herkut vimppana.


Talossa on myös paikka autolle. Tai miksei Harleyllekin. Messutalot on usein aika riemun kirjavia mutta tykkään että Tiikeriin on saatu mukavasti väriä sinapinkeltaisesta mutta valkoinen ja harmaa kuitenkin tasoittaa sitä. Kuvissa talohan on vielä ihan keskeneräinen, mm yläkerran puolipyöreä terassi saa vielä sinapinkeltaisen kaiteen ja olohuoneen suuresta lasisesta liukuovesta avautuu  kesäisin ikäänkuin lisähuone terassille. Myös pinnat oli vielä tässä kohtaa vaiheessa.

Oon saanut jotain vihiä talon tulevasta sisustuksesta ja voin sanoa että tulee olemaan käymisen arvoinen kohde! ;) 
Saatattepa kuulla tästä vielä lisääkin!

Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parhautta on saada kommentteja!