keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Happy Easter!


Ihanaa pääsiäistä!
Neilikat ja rahkamustikkapiirakka ihastuttaa tänä vuonna mun pääsiäistä!
Tietty suklaamunia kuluu tässä taloudessa kohtuu määrä myös!

Oon yrittänyt talvehdittaa viime kesänä hankkimaani oliivipuuta, sangen huonoin tuloksin niinkuin näkyy. Ei vihreetä niin missään, mutta toivoa en heitä ennenkuin kesä tulee ja saan sen vietyä ulos virkistäytymään. Taitaa olla toiveajattelua mutta meneehän se nyt näinkin :DMeidän pieni sohvatyynyjen päällinen alkaa onneksi toipumaan. Silmä on parempi vaikka pahin ei taida vieläkään olla ohi. Tipat ja lääkkeet menee edelleen ja kipulääke ollaan sentään pystytty jättämän pois. Eilen lenkkeiltiinkin jo kauppaan ja takaisin Wandan kanssa.
Lenkki on mullakin kulkenut muuten hyvin! Melkein joka ilta on tullut  juostua vitonen tai kutonen pispalan portaiden lisäksi! hurrei! Seura on ollu lenkeillä niin mainiota ja puheenaiheet sen verran levottomia että lenkitkin sujuu lentäen.


Narsissit, kevään ekat merkit nousee jo pikkuhiljaa kukkapenkeistäkin. Taustalla näkyvä paikka on harmi vaan niin kostea pitkään että monena vuonna sipulit on märäntyneet. 


Nyt on taas toinen sivu kuistista auki. Kohta taas kiinnikkin, kun eristeitä on laitettu rutkasti lisää. Jaksaa kuistikin pysyä nyt lämpimänä. 


Simpan mökin remontti etenee ihan päätähuimaavaa vauhtia kun mun isä veljensä kanssa pistää tuulemaan. Nämä kattolaudat kävin maalaamassa viime viikon loppuna ja ne on jo kuulemma katossakin. Eteisen lattia on myös revitty auki, kaivettu pahat pois, vedetty viemäriä, eristetty hyvin ja lyöty jo uudetkin laudat paikoilleen. Huh, tuo miun isä on sellainen etttä oksat pois kun hommiin aletaan. Vissiin se sama menttaliteetti on mullakin, näin on joku väittänyt.
Pääsen taas pääsiäiseksi touhuamaan mökkiin ja vuorossa on maalausta  lisää ja ovien ja ikkunanpielien listotuksia. Saan kaveriksi sinne serkkuni joka on aikas kätevä käsistään myös. Voi olla että perjantaina luvassa on muutakin mukavaa sitten saunomisen merkeissä.

Olihan se äiti käynyt pesemässä jo ikkunoitakin!!!!
Kohta saa tehdä muuttokuormaa!!
HIP HURREI!!!Terhi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parhautta on saada kommentteja!