sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Paista.fi

Tervehdys hellan ääreltä!
Pieni postaus uudesta verkkokaupasta joka myy huipputarvikkeita keittiöön.
Paista.fi verkkokauppa on ystäväni perustama kauppa, ja kauppaan on valittu tuotteita joiden laatu ja käyttömukavuus on testattu.
Postaan muutaman herkun joka itsellä on hankinta listalla sitten jossain kohtaa. Laadusta kun joutuu aina hiukan enemmän maksamaan, ja niinhän se vanha sanonta menee ettei köyhän kannata ostaa huonoa,  joten hankintoja pitänee tehdä pikkuhiljaa. 
Unelma ois, että keittiöstä sais heitettyä pois kaiken ylimääräisen, sillä kattilaa ja himputin vispilää on miljoona niin ettei kaapin ovet meinaa kiinni mahtua.


keittiön designklassikko Le Creuset Heritage vuoka kannella on yksi keittiön näyttävimmistä astioista joka sopii niin ruoanlaittoon uunissa kuin tarjoiluastiaksi tyylikkäisiin kattauksiin.
Tää ois sikamagee. Vaihtoehto väreinä ois myös punainen ja oranssi.
99.00e
 Le Creuset uunivuoka

Valurautainen parilapannu. Helppokäyttöinen kunhan muistaa pelkän pyyhinnän ja öljyämisen. 
"Tämäkin kokin eliniän kestävä pannu on yksi keittiön kulmakivistä, joka ei sisällä pinnotteita, vaan tarttumattomuusominaisuudet parantuvat jokaisen paistokerran jälkeen."
120,00eMeillä on ollut hirvee paistinpannu kriisi Hackmannin kovanaaman kanssa. Saatiin se aikoinaan joululahjaksi ja ei aikaakaan kun se alkoi polttamaan pohjaan. Reglamoitiin siitä ja saatiin uutta tilalle. Sama peli. Reglamoitiin  ja taas uutta tilalle. Sitten todettiin että ei tämä tästä parane ja heitettiin se romukoppaan. Oikeastaan kasarilla on menty tähän asti ja seuraavaksi kunnon pannu oiskin aika bueno.
"Hiiliteräspannu on jokaisen keittiön kulmakivi, ja lähes yhtä tärkeä työväline kuin kokkiveitsi Poiketen pinnoitetuista pannuista sen tarttumattomuusominaisuudet vain paranevat iän myötä. Koska Hiiliteräspannut ovat täysin pinnoittamattomia, niistä ei irtoa ruokaan teflon- ja muiden pinnoitettujen pannujen lailla pinnoitukseen käytettyjä kemikaaleja ja materiaaleja."
58,21e 
 hiiliteräspannu


Tää ois vaan niin söpö!
"Kuparikattilan käyttö on vähentynyt viimeaikoina, uusien materiaalien tulon myötä. Tälle ei tosin löydy järkiperustetta, huomioiden kuparikattilan ylivertaiset ominaisuudet sekä sen pitkä käyttöikä. Kuparikattila kestääkin sukupolvelta toiselle, samoin kuin hiiliteräs paistinpannu. "
180,49e

 kuparikattila
 Pösöt on ollu isännän toiveesta hankinnassa meille jo pitkään.
"Peugeot suolamyllyn hinta voi olla ensihankintana hiukan korkeampi kuin perus markettimyllyjen, mutta koneiston elinikäisen takuun myötä Peugeot suolamyllyn hinta tulee pitkällä aikavälillä edulliseksi."
22cm 46,90e
 suolamylly


Pizzakivi täytyy saada kokeiluun! 
"Kuchenprofin laadukas pizzakivi sopii erinomaisesti pizzan leivontaan, jolloin pizzan pohjasta saadaan yhtä rapea kuin parhaimmissa italialaisissa keittiöissä. Pizzakivi toimii myös erinomaisesti mm. leivän paistamisessa, jolloin leivän kuori saadaan myös pohjasta ihanan rapeaksi. Pizzakivi sopii myös grilliin. "
34,00e


 pizzakivi


Multa löytyy oikeastaan vaan yksi hyvä tubberia oleva vatkauskulho. Siinä on tarttumaton pinta ja pyöreä pohja. Näitä pyöreä pohjaisia vatkauskulhoja sais olla parikin.
"de Buyer teräksinen vispikulho on täysin puolipallon muotoinen jolloin vispaaminen nopeutuu huomattavasti tasapohjaisiin kulhoihin verrattuna. Pyöreä pohja mahdollistaa maksimaalisen ilman vispaamisen mm. kerman tai emulsioiden sekaan. Isommassa kulhossa on mahdollista vispata myös pieniä määriä, täysin pyöreän pohjan ansioista, joka ei onnistu tasapohjaisella laakealla vadilla. "
2,1l  32,40e

 vispikulho

Raastin
"Kuchenprofi raastin on Saksalainen teräksestä tehty todella laadukas ja pitkäikäinen tuote, jonka käyttömukavuus on ylivertainen verrattuna perinteisiin raastimiin. "
31,00e


 raastin

Raastin jolla saa salaatteihin ja vaikka pastoihin ja wokkeihin helposti suikaleita. 
"Kuchenprofin julienne-kuorija on täydellinen apuväline mm. salaatteihin ja itämaisiin ruokiin tehtäviin ohuisiin siivuihin. Julienne-kuorija on kaksiteräinen jonka molemmilla terillä saat aikaiseksi todella kauniita ja säännönmukaisia ohuita julienne suikaleita."
 julienne-kuorija

Paista.fi verkkokaupassa vielä toukokuun alkuun asti kaikki tuotteet -10% alella koodilla: avajaiset (20.4.2015 - 4.5.2015)
Sadeterveisin Simpan mökiltä 
Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parhautta on saada kommentteja!