lauantai 11. huhtikuuta 2015

Tehokkaat tunnit Simpan mökillä

Tsau!
Kävin pari päivää taas intensiivisesti touhuamassa Simpan mökissä Hertan ja isän kanssa. Tehtiin Hertan kanssa tyttöjen reissu remppailemaan ja oli kyllä mukavaa, sillä tyttö jaksoi hienosti olla apuna mm tapetin laitossa, ja muutenkin viihtyi hienosti mökissä väritellen ja välillä trampalla pomppien. Pappa tietysti ajelutti myös erinäisillä kulkupeleillä. 

No mutta asiaan. Tälläinen kasa tapetteja saatiin kuin saatiinkin seinään ja tulihan siitä ainakin hauska ellei muuta. Jossain lehdessä joskus näin lastenhuoneeseen toteutetun tilkkutäkkiseinän ja ajattelin sen toteuttaa nyt jämä tapeteista mökkiin, sillä tapetit joita ensin katselin olisi tullut maksamaankin ihan maltaita. Eli aikas taloudellinen kokeilu myös. 


Sohva tyynyineen nostettiin tietenkin ensimmäisenä seinään. Melkolailla kaikki huonekalut ja tekstiilit on tullut meiltä kotoa, sillä tässä on nyt hyvä tilaisuus siirtää tämä tyyli Simpan mökkiin ja jossain vaiheessa kotona ehkä sitten taas jotain muuta ;)
P.i.p:n tyynyt ehtikin etsiä meillä paikkaansa aika pitkään joten tuonne ne sopii nyt oikein passelisti.


Kaikki on siis vielä aikalailla vaiheessa sillä sisustamiseen jäi illasta aikaa noin tunti :D sitten oli pakko lähteä taas kohti kotia mutta hiukan halusin mälläillä huonekaluja ja tekstiilejä jo paikoilleen niin tietää sitten taas mitä kannattaa roudailla kotoa lisää.


Pöydästä tuli musta tosi kiva. Ikea jalat alla ja sitten kaivettiin isän kanssa yhdestä pihan kasasta lankkuja jotka se sitten sahasi oikeaan mittaan ja laittoin nippuun. Saas nähdä minkäverran ne vielä tässä kutistuu, tippuupahan pullanmurut sopivasti raoista koirille :D
Jakkarat on kotoisin tästä talosta ja käsittelin ne vaan kalustemaalilla uusiksi. Kukkatuoli on aikaisemmin verhoiltuja ja valkoinen tuoli nyt uusin tuotos jonka pari iltaa sitten väsäsin. 


Hertan oli pakko saada Lidlistä tällänen kukka "kun se äiti on niin kamalan kaunis". Niinhän se on.


Etupihan ikkunan alla on hyvä kiikutella ja seurata pihan touhuja. 


Sohvapöytä mm vielä uupuu ja valaisin asiat on hyvinkin kesken sillä katto on sen verran matala että saapa nähä  mitä siihen on fiksua kehittää. Valaisin tulee kyllä pöydän päälle että sen puoleen se voi olla aika matalallakin. Vielä  mietin että jääkö tuo mummilta tullut sohva tuohon vai saman sarjan nojatuolit? Tuolit olisi siinä mielessä kätevämmät että ne voisi kääntää myös köökin suuntaan ja saisi siitä rupateltua...


Simpan stereot löysi paikan heti pöydän päältä jonka maalasin jo aikaisemmin.


Kiitos Anskulle joka vinkkasi mulle paikan josta sain tän ihanan tuolin ja keinutuolin sekä räsymatot jotka näkyy lattialla. 
Linnut puissa pääsi seikkailemaan siihen kun olin sen ensin maalannut ruskeasta valkoiseksi.


Tilkkutäkki!
Tässä se on :D 
Vielä listat ympärille niin hienohan siitä tuli. Saa lapset iltaisin valvoa ja ihmetellä kuvioita...


Myös lattia on nyt maalissa kammarissakin. Sävyjä ei koskaan pitäs valita netistä käsin sillä vaalean harmaa lattia on nyt melkolailla vaalean vihreä. No, oon kääntänyt asian voitoksi ja ajattelin ettei pikkusen lisää väriä oo pahitteeksi.


Takan maalasin pariin kertaan valkoiseksi maalilla, jonka pitäisi nyt kestää hyvin lämpöä eikä pitäisi kellastua. Vielä se piippu katolle niin johan alkaa lämpee...


Isä rakenteli vessaan seinän ja oven, jota piti hiukan tuunata että saatiin sopimaan. Vessan sisäpuoli tulee olemaan aika räikeän punainen, en vain ehtinyt sitä vielä maalaamaan. 


Ilta alkoi pimenee mutta sudin vielä ovet pohjamaaliin että saa sitten ensi kerralla laittaa pintamaalin. 


Tässä tällänen pikapäivitys siitä mitä tuli tehtyä.
Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parhautta on saada kommentteja!