keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Iloinen keinutuoli

Kevättä rinnassa.
Kuluneet viikot on aika tiiviisti mennyt töissä. Työharjoittelussa, ja olen nauttinut täysin siemauksin. Olen oikealla alalla <3

Unohtamatta kuitenkaan rakkaita harrastuksia, joille aikaa on valitettavasti riittänyt selvästi vähemmän nykyään. Jotain on saatu silti aikaiseksi, sillä ystäväni toivoi keinutuolinsa saavan uuden elämän, ja saihan se. Samoin eräs rouva halusi säästää kuolinpesästä risat tuoli, ja ne tuunasin uuteen uskoon.

Liljoja ja ruusuja. Vaaleanpunaisia. Niitä sain äitienpäivä viikonloppuna ja jaksoivatkin kukkia tosi pitkään.
Kukkakauppa Opuntiassa on taas mitä ihanampia kukkia kauden juhliin ja sisustukseen. Piipahdin siellä nopsaan hakemassa pojan opettajalle Opuntian. Siis kaktuksen. Se ei kerro siitä että ope oisi kovin piikikäs, vaan haluan yleensä antaa jotain kestävämpää, vaikka leikotkin ovat kyllä varsin ihania.
Sain siis kivan keinutuoli projektin kaverilta, vaikka hän itsekin on verhoillut, mutta tällä hetkellä aika kuluu lähinnä vaippaa vaihtaen, joten minä pääsin toteuttamaan tätä. Keinarista ei alettu yhteispäätöksellä jousia uusimaan, vaikka sekään ei kyllä pahitteeksi olisi olllut. Lisäsin vanua ja verhoilin uuden päällisen ihanasta marimekon eläinkuosisesta verhoilukankaasta. Omistaja itse maalasi käsinojat mustiksi


Tosi kiva siitä tuli ja sopii perheeseen vallan mainiosti kaikin puolin :) Tässä on ihana kiikutella vauva kainalossa.


Tästä lähdettiin liikkeelle...


Maalasin myös pari tuolia helmen puolihimmeällä kalustemaalilla ja verhoilin toiseen istuimen halkeamisen vuoksi uuden päällisen. Kaunis raikas kangas löytyi eurokankaasta. Kankaan pohja taittaa hivenen vihreään, koska vihreä oli omistajan toive.Ensi viikonloppuna kansa juhlii. Niin minäkin, synttäritkin olisi mutta katsotaan nyt ensin mitä keliä on luvassa ja sen jälkeen lisää suunnitelmia :)
Pojalla alkaa loma ja mulla vielä viikko töitä ja sen jälkeen ainakin pikkuisen lomaa. Jospa paattikin saataisiin jo vesille.

Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parhautta on saada kommentteja!