maanantai 29. kesäkuuta 2015

Erwin Wurmin näyttely ja pienen budjetin lomapäivä

Männä viikolla oli ystävä kylässä Salosta ja mietittiin että mitä voisi neljän lapsen kanssa tehdä tampereella, kun vettäkin satoi, oli kylmä, ja toiveena kuitenkin pienen budjetin viihdytyksiä. Päädyttiin sitten ensimmäiseksi piipahtamaan Sara Hildenin taidemuseossa jossa on paraikaa Erwin Wurmin näyttely. Suosittelen käymään, lapsetkin tykkäsivät kun pääsi itse tekemään taidetta :D

Wurmista kirjoitetaan näin: Wurmin taiteen lähtökohtia ovat muotoilu, sisustus, arkkitehtuuri ja vaatesuunnittelu sekä laajemmin nyky-yhteiskunta arkisine ilmiöineen. Hän viittaa myös kuvanveiston ja länsimaisen filosofian historiaan. 
 
Muodot ja materiaalit on kyllä hauskoja. Ystäväni ei välttämättä ihan lämmennyt, näyttely ei hirveästi kuulemma herättänyt tunteita suuntaan eikä toiseen, mikä mun mielestä on huono juttu. Aina oisi hyvä että se herättäisi jotain tunteita, on ne sitten minkälaisia tahansa.  Itseäni koko ajan hiukan huvitti, ja teokset sai itseni tuntumaan aika pieneltä. Tykkäsin siis. 

Oliver kokeilee pesusoikkoja.


Tämä "teos" tuotti ongelmaa taidekappaleen pienuuden suhteen mutta hauskaa oli. Varsinkin kun pesuainepullot kilisivät pitkin museon lattiaa :D
Herttaa hiukan jännitti että mitähän tämä iso mies sanoo siitä että hän meneen viereen seisomaan.


Mies ilman päätä. Eikä häntää.
Sitten käytiin vielä särkänniemen angrybirds puistossa, särkkiksen alue puistoinen kun on nykyään ilmainen ja sen jälkeen ihmettelemässä uudessa Torni- hotellissa maisemia 25:ssä kerroksessa, jonka jälkeen piti vielä suunnata pikkukakkosen puistoon, mutta sateen yllättäessä käytiin lasten toiveesta kiinalaisessa syömässä. Ihan kiva päivä, suhteellisen pienellä budjetilla! 
Kiitos R, R ja R!

Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parhautta on saada kommentteja!