keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Asuntomessut 2015 - Panthera Tigris


Ehdoton ykkös suosikki Vantaan asuntomessuilla on Hevi Kivitalojen Panthera Tigris, messualueen keskeisimmällä sijainnilla. Talo on kokonaan perheyrityksen käsialaa, suunnittelusta toteutukseen asti, jopa FinnEps harkot valmistuvat omalla tehtaalla. Toki tähän ylpeyden aiheeseen liittyy myös pikkuisen puolueellisuutta sukulaisuuden tiimoilta ;)

Talossa on mukavasti pyöreitä muotoja jotka tuo kivaa ulotteisuutta. Myös sauna mukailee pyöreyttä.


Ensimmäisenä messupäivänä ihmisiä oli niin paljon tutustumassa taloon että hyvien kuvien saaminen oli vaikeaa. Herttaiseltakin tuli taloon jakkaroita. Sain kunnian värkätä pari jakkaraa lasten huoneisiin ja toteutuskin sai olla melko vapaa, joten tälläiset jakkarat sinne tein, ja hyvinhän ne lastenhuoneisiin istui!Hanna Jokisen maalaama robotti taulu on valloittavan ihana ja sopii lasten huoneeseen.Makuuhuoneen timantti- tehoste tapetti äänestettiin kolmen parhaan joukkoon. 


 Yläkerran avoimesta aulasta näkymä olohuoneeseen.


Olohuoneesta voi katsella myös tähtitaivasta. Valaisin ratkaisut Cariitilta. Toinen toistaan upeampia valoja. 


Tapetteja oli käytetty ihanan rohkeasti. Miellytti tämänkin tapettihullun silmää.Erityisesti tykkäsin pesuhuoneen betonisista pinnoista. Mukavan elävät, ja helppo pitää puhtaana kuitenkin. Pieni pulahdus saunasta on mahdollista kun on upotettu allas terassilla. Melkein jokaisessa messukohteessa oli muuten jonkin sortin vesi- elementti pihalla. 


Pihan suunnittelun perustana on hyötykasvit. Sieltä perheen pienimmätkin saa napsia suuhunsa marjoja ja kasviksia vapaasti. Tykkään! Messuemännän kanssa käytiin vielä kilistelemässä kuohuvalla ja voi kuinka ylpeä saankaan olla tästä perheestä tukijoukkoineen! Mieletöntä miten innoissanne lähditte projektiin ja se into on säilynyt, vaikka ainahan rakentamisessa tulee mutkiakin matkaan. Pienten lasten kanssa toteutettu projekti oli suuri rutistus, mutta luo ainakin uskoa mulle, että jos jotain oikein haluaa, ja siihen sitoutuu, on taivas vaan rajana!
 Onnea ja menestystä Piia, Lauri ja lapset!


Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parhautta on saada kommentteja!