maanantai 6. heinäkuuta 2015

C'est la vie!

Maanantain teehetki naapurin terassilla oli jotenkin niin kaunis, että piti muutama kuva ottaa. Toki tarjoilut mutakakkuineen oli maittavat, mutta naapurin ranskattaren sisustus maku hivelee myös mun silmää. Ihanaa kun joku on niin varma tyylistään. Rakastaa astioita ja kauniita tavaroita, niinkuin minäkin mutta jotenkin nyt on täällä kotona sellainen tavaroiden karsintakausi meneillään. Mökille on kyllä nyt jo kertynyt aika paljon tavaroita ja huonekaluja ja odottelenkin että remppakärpänen purisi jälleen, ja saisin rykäistyä sen yläkerran sieltä vielä. 

Tarjolla oli aivan ihanaa jade-teetä, naapurin pojan suussa sulavaa mutakakkua sekä vanhan ajan vaniljajäätelöä. Raikasta seljankukkalimpparia munkin pitää saada.


Voiko makoisampaa kesäpäivää ollakaan.
Onpa sitä tullut itekkin taas leivottua. Ja syötyä :D 
Perus kierrepulla kylmällä maidolla! Ai että oli namia! Naapureiden kanssa syötiin pullaa kaksin käsin.


No nyt saapui meillekkin paista.fi kaupasta omat pannut. De buyerin hiiliteräspannu ja valurautainen parilapannu on aikas huippuja!  Kokkailu sai taas ihan uudet sfäärit :D


Lasten kanssa tehtiin tänään jätski annoksiakin, aikas herkuttelua on ollut viimeaikoina mutta on sitä tullut liikuttuakin. Eilen pyöräiltiin kaverin kanssa 26 kilsaa ja tänään 6 kilsan juoksut. Puhumattakaan jokaipäiväisestä uimisesta. No okei, sitä ei kyllä voi urheiluksi sanoa.
Mut hei! Sit kävin kokeilee suppailua ikivanhalla surffilaudalla ja tykkäsin! Paraisten mökillä on parisenkymmentä vuotta lojunut lauta, jota mieheni on lapsuudessaan käyttänyt, ja jo viime kesänä pyysin sen tuomaan kotirantaan jotta pääsisin tätä kokeilee. 
Mukavaahan se oli, joskin tipuin laudalta kolme kertaa järveen :D
Ehkä tyynemmällä kelillä taas kokeilemaan.Käytiin naapurin rouvan ja lasten kanssa pikku risteilyllä. Aivan upeet oli kyllä kelit istuskella laivan takakannelle. Aika lyhyiksi vaan jäi nautinnot kun taas piti juosta jonkun perään!
Huomenna pikkutyttöjen kanssa parin päivän Hesa turneelle. Saapa nähä mitä siellä keksitään! 


Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parhautta on saada kommentteja!